Julmusikquiz till företagsfest

julfest

Fråga:
Hej,
Det är nämligen så att vi planerar ett företagsjulfest och tänkte att julmusikquiz skulle kunna vara en bra aktivitet.

Jag såg på eran hemsida (http://www.grapevine.nu/pdf/julmusikquiz) att ni säljer julmusikquiz för 149 kr. Skulle ni kunna berätta lite mer om quizet? Exempel på låtar som skulle kunna vara med, svårighetsgrad, är frågor på engelska eller svenska? Är det bara frågor och svar jag få i paketet eller är musiken inkluderad också? Eller kommer jag att behöver ladda ner en spotify mix?

Hur lång är leveranstiden? Festen är den 18:e december hinner jag få quizet om jag skulle beställa den nu i veckan?

Med vänlig hälsning//

Svar:

Hej!
Tack för ditt mail! I quizet har du 25 jullåtar där man svarar på låttitel och artist och sedan har varje fråga också en följdfråga som handlar om julen. Låtarna är svenska och internationella – de mest klassiska jullåtarna. Frågorna är varierade och handlar om allt möjligt som du kan förknippa med julen, mat, historia, traditioner osv. Quizet är för vuxna, svårighetsgraden därefter, men lite varierad så att något är lite knepigare men att det också finns frågor så att alla ska kunna svara på något. Allt är på svenska. Du får frågor, svarsformulär och facit. I produkten finns en länk till en färdig spellista på Spotify.

Efter beställning får du quizet levererat direkt som en fil till din e-mailadress och skriver själv ut så många svarsformulär som du behöver.

Frågan handlar om Julmusikquizet>>

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.