Vi är ett gäng som tycker om fest! Liten som stor, för barn och vuxna! Vi gör det enkelt att fixa den riktigt roliga festen – från barnkalaset till företagseventet med färdiga festlekar! Med vår hjälp kan du själv, för en billig peng och utan att själv behöva lägga ner en massa tid fixa ett riktigt kul evenemang, ett event, en fest eller ett kalas!

Hos oss hittar du mordmysterier och mordgåtor, skattjakter för stora och små barn, coola skattjakter som man gör i mobilen, mobilevents till företagseventet eller svensexan, gör-det-själv provningar, quiz och frågesporter, bordsplaceringslekar och tipspromenader… och mycket mer som roar dig och dina gäster!

Alla våra produkter köper du på nätet, du väljer om du vill betala med kort eller faktura genom Klarnas säkra system, produkten får du levererad på en gång, som ett pdf-dokument, med e-mail. Du skriver själv ut allt du behöver!

Alla våra produkter produceras i Sverige, vår redaktion tar fram kluriga, roliga och fyndiga produkter i fin design. Våra barnprodukter är anpassade efter barnens ålder och utveckling.

Hela grapevines sortiment av färdiga festlekar för vuxna och kul lekar för barnkalaset hittar du här>>